Aktuelt, Ukategorisert

Slik vil Gud straffe USA for å tillate homoekteskap

fevaag-oppdatere      |      9. februar 2016

Når den amerikanske høyesteretten åpnet for homofile ekteskap i 2015 tok det ikke lang tid før katastrofespådommene fra de konservative religiøse miljøene begynte å komme. Vi har samlet et knippe eksempler på hvordan Gud spås å straffe USA for å tillate denne synden. 

Av Gabrielle Madsen

163(1)I kjølvannet av høyesterettsbeslutningen om at forbud mot homofile ekteskap var grunnlovsstridig i fjor, har flere fundamentalistiske kristne forkynnere i USA advart om konsekvensene som vil følge. I Det Gamle testamentet finner vi mange eksempler på at Gud straffer mennesker når de trosser Guds ord. Det er ingen aksept for homofil adferd.

I Tredje mosebok står det at «Når en mann har omgang med en annen mann slik som en har omgang med en kvinne, har de begge gjort en avskyelig gjerning. De skal dø, det hviler blodskyld over dem». I 1. Kor 6:9 står det: «Vet dere ikke at de som gjør urett ikke skal arve Guds rike? Ta ikke feil! Verken de som lever i hor, avgudsdyrkere, ekteskapsbrytere, eller menn som ligger med menn eller lar seg bruke til dette skal arve Guds rike.()».

Her kommer en topp 5-liste med hypoteser på hva vil skje nå som USA tillater likekjønnede ekteskap, ifølge enkelte konservative kristne pastorer.

Cyclone_Catarina_from_the_ISS_on_March_26_2004

Orkaner egner seg godt å til å straffe mennesker med – Wikimedia Commons.

Nummer 5: Flerkoneri og orkaner

Pastoren John Hagee, som blant annet har uttalt at forskjellen på en kvinne med PMS og en terrorist er at man faktisk kan forhandle med en terrorist, mener loven vil åpne opp for polygami og at Gud vil straffe USA. Hvis Gud ikke gjør det bør Gud be Sodoma og Gomorra om unnskyldning uttalte pastoren.

Hagee har også sagt at Orkanen Katrina var Guds straff mot New Orleans da New Orleans hadde arrangert en gaypride parade uken før Katrina slo til. Som følge av paraden oste byen av seksuell synd og det fikk konsekvenser.

westborobaptistchurch. anti islam.

Nummer 4: Apokalypse og terror

Westboro Baptist Church sine medlemmer protesterer mot mangt og meget, blant annet mot homofiles rett til å gifte seg. De bruker virkemidler som å protestere ved veikanten og de er kjent for å vifte med skilt med påskrevne budskap som: «Gud hater homser», «Gud er kjærlighet, hat, barmhjertighet og vrede» og «Dødsstraff for homser».

Konsekvensene av loven spår Westboro Baptist Church å være ganske alvorlige: Enden er nær og Jesus vil snart returnere til jorden for å sette en stopper for homoseksualitet.

Westboro Baptist Church mener i tillegg at homoloven utløste terrorangrepet i Paris i fjor.

 

800px-William-Adolphe_Bouguereau_(1825-1905)_-_Dante_And_Virgil_In_Hell_(1850)

Endetiden nærmer seg, ifølge Franklin Graham, og homofile havner naturligvis i helvete – Wikimedia Commons.

Nummer 3: Guddommelig vrede og en evighet i helvete 

En annen tv-evangelist, Franklin Graham, advarer president Obama om at han bør forberede seg på Guds vrede og at endetiden nærmer seg takket være homofile.

Han oppfordrer samtidig sine tilhengere til å boikotte bedrifter som aktivt støtter opp under en «homofil livsstil» og han mener homofile vil tilbringe evigheten i helvete.

Grahams spådommer og begrunnelser kan du høre her.

Les mer om homofili på Religioner.no: 

 

Mandatory Credit: Photo by REX USA (2642870a) Hayat Boumeddiene, far right Hayat Boumeddiene 'appears in Islamic State film' - 06 Feb 2015 The latest video released by French-speaking Islamic state (ISIS), fighters may be Hayat Boumeddiene, who is believed to have knowledge about the deadly January 9, 2015 attack on a Paris kosher grocery,The video, titled "Blow Up France 2," was released Tuesday and shows an ISIS fighter praising previous attackers in France and calling for new attacks. The video shows a woman standing next to the speaker, wearing camouflage clothing and holding a weapon. French authorities are investigating the possibility this woman could be Hayat Boumeddiene. Her husband, Amedy Coulibaly, killed four hostages January 9 at a kosher grocery in Paris, authorities said. He was killed by police in a rescue and the remaining hostages fled to safety.

Foto av REX USA – Wikimedia Commons

Nummer 2: Gud straffer USA gjennom IS

Radioprogramlederen Bryan Fischer spår at Gud kommer til å bruke terrorgruppa IS til å hevne seg på USA som straff for støtten USA viser det homofile miljøet.

Han har uttalt at Gud vil ta i bruk «Allahs hedenske hærer» for å straffe USA for sine synder.

 

Ingenting slår atomvåpen som et uttrykk for guddommelig misnøye - Wikimedia Commons.

Ingenting slår atomvåpen som et uttrykk for guddommelig misnøye – Wikimedia Commons.

Nummer 1:  USA angripes av kjernevåpen 

Den konservative radioprogramlederen Rick Wiles mener loven vil medføre straff og at Gud vil sørge for at USA vil bli angrepet av kjernefysiske våpen eller at landet vil bli truffet av en «ildkule fra verdensrommet.» TV-evangelisten Pat Robertson, som blant annet er kjent for uttalelsen om at håndklær kan spre Aids og at Gud stod bak terrorangrepet 11/9-2001 som straff for at hedninger og homofile driver samfunnet i feil retning, spår at Gud vil ødelegge USA som straff for å tillate homofile å gifte seg.

Om noen av disse «spådommene» vil gå i oppfyllelse og om amerikanerne må løpe i dekning gjenstår å se.

Les mer om dommedagsspådommer på Religioner.no: 

 

 , , , , ,

  • Kynisk Skeptiker

    HAHAHAHAHAHAHAHAHA, sykeste jeg har lest i dag